pioni

pioni

keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Ollako vaiko eikö?

Pitäisiköhän palata vielä siihen mielialalääkkeeseen? En osaa päättää. Fyysiset vieroitusoireet ovat viimein loppuneet, mutta en tunne itseäni terveeksi. Lihakseni ovat hervottoman ja tunnottoman oloiset, tätä on vaikea selittää, mutta se hajottaa henkisellä puolella erittäin tehokkaasti ja esimerkiksi kotijumppa on jäänyt kokonaan, koska en vain pysty tekemään liikkeitä kun en tunne mitä teen (vastapainoksi olen nyt käynyt pari-kolme kertaa viikossa uimassa puolen tunnin ajan, vedessä liikkuminen sentään sujuu). Lisäksi kuukautiskiertoon liittyvät säryt ynnä muut fyysiset hankaluudet (ja toki myös mielialanvaihtelut) ovat pahentuneet huomattavasti. Mieli on kaiken kaikkiaan jokseenkin alavireinen ja aloitekykyni on taas ennätysalhaalla, siellä jossain syövereissä missä saatan lykätä lähikauppaan lähtemistä koko päivän.

En tiedä, jaksanko yrittää enää olla parisuhteessa MH:n kanssa. Huomaan olevani varsin tyytymätön ja etten pidä MH:ta sellaisena vastuullisena aikuisena, jonka seuraa toivoin itselleni ja lapselleni. En jaksa ottaa yhteyttä. Ensin kokeilin tätä, jotta näkisin, ottaako MH yhteyttä minuun. Hiljaisehkoa. Nyt huomaan, että illat lapsen kanssa sujuvat paljon paremmin, kun en päivystä MH:n yhteydenottoa. MH:lle on varmaan sama, mitä tapahtuu, joten en tunne itseäni erityisen pahaksi, vaikka lopettaisin jutun. Toisaalta, katsotaan nyt vielä. Äh.

Odotan edelleen tietoa, pääsenkö tekemään sitä parin viikon työrupeamaa. Raha tulisi kyllä todella tarpeeseen. Eilen lainasin äidiltäni satasen, että sain tämän kuun vuokran maksettua.

Ostin eräältä Facebook-kirpputorilta lapselle joululahjaksi kasan käytettyjä palapelejä. Vielä ostan kirjakaupasta lasten maailmankartta -julisteen ja siinä joululahjahankintani sitten taitavat ollakin. Odotan tätä joulua uteliaana, vähän jännittää. Kaupassa oli jo stollen-pullia, jotka ovat yksi joulunaluspaheistani, mutta vastustin vielä kiusausta. Sitten näin jonkun kertovan Facebookissa, että hän aikoo syödä tänään joulutorttuja. Tiedän, että kirjoitin viime vuonna joulutortuista väheksyvään sävyyn, mutta hitto että alkoi tehdä niitäkin rasvanyyttejä taas mieli. Rakastan joulunodotusta juuri kaiken maailman herkkujen vuoksi, nyt koko homma taitaa vesittyä rahanpuutteeseen. Ei se mitään, olen siitä huolimatta onnistunut nostamaan painoani jo kolme kiloa parin viime kuukauden aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti