pioni

pioni

lauantai 7. toukokuuta 2016

Viikonloppupuuhia

Aurinko paistaa, mikä on mukavaa. Lämpöä on liikaa liikkumiseen, mutta vielä liian vähän auringonottoon vähin vaattein jokirannassa, koska mereltä päin käy viileä tuuli. Tuuli on ärsyttävä asia. Oli siellä kyllä auringonottajia joka tapauksessa, jokirannassa siis. Paidattomia ja bikinillisiä nuoria. Haimme MH:n kanssa lounaan kasvisravintolasta ja menimme ulos syömään.

Huomiselle meillä on varattuna piknik-risteily. En minä niin ruotsinlaivoista perusta, mutta nyt on luvattu kaunista säätä. Ajattelin lähinnä istua kannella lukemassa pääsykoekirjaa ja käydä välillä täyttämässä itseni buffetissa. Toivotaan, että siellä on edes jotain vegaanista, muuten jään täyttymättä.

Kunhan O palaa isältään, pääsemme harrastamaan pienimuotoista viherpeukalointia (älkää nyt luulko, että se on minulle jotenkin luontaista, en minä ole ikinä itse kasvattanut mitään muuta kuin kesäkukkia). Saimme parvekkeelle istutuslaatikon ja eilen ostin siihen multaa. Kunnianhimoinen tavoitteeni on saada ainakin retiisi- ja porkkanasatoa. Kurkkua kasvattaisin myös mielelläni, mutta en ole varma onko paikka riittävän aurinkoinen. Mutta sen taimen ehtii hankkia myöhemminkin. Lähinnä sadon onnistuminen olisi tietysti toivottavaa siksi, ettei lapsi saisi kamalia traumoja viljelypuuhista ja vihaisi niitä loppuikäänsä. Hätätapauksessa voin kai hakea torilta porkkanoita ja retiisejä ja huijata, että ne kasvoivat maagisesti yhdessä yössä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti