pioni

pioni

tiistai 28. maaliskuuta 2017

Pinnallisia pysyviä ja semipysyviä asioita

Olisi kouluhommia, mutta laiskottaa. Enimmäkseen olen onnistunut motivoitumaan itsenäiseen opiskeluun, jolle on lukujärjestyksessä varattu runsaasti aikaa. Välillä on kuitenkin hankalampaa ja itseluottamus horjuu. Silloin kaipaisin keskustelua tehtävistä, jotta pääsisin eteenpäin niihin liittyvistä ajatusjumeista. On kai turha mainita, että tällaisia(kin) juttuja varten perustettu luokan yhteinen WhatsApp-ryhmä on nykyään täysin kuollut, joten yksin on selvittävä.

No on minulla parin luokkakaverin kanssa pienempi ryhmä, jossa vähän tuemme toisiamme tarvittaessa. Ne ovat ne kaksi tyyppiä, jotka kehtaavat joskus istua minun vieressäni koulussakin. Pari kertaa olemme käyneet oluella ja ajoittain juttelemme muustakin kuin koulusta.

Otin talven aikana keskisuuren/suurehkon tatuoinnin, jota tehtiin kolmeen otteeseen. Sattui ajoittain kovasti, ihan verrattavissa synnytykseen mielestäni. Erityisesti tuota taustaa vasten on varsin mukavaa, että lopputulos on mieleinen. Uusiakin ideoita olisi kyllä jo monta, mutta ne ovat vähän pienempiä. Turun tatuoijat vaikuttavat hyvin työllistetyiltä, sillä jonot ovat joka paikassa pitkät. Se on tietysti hyvä testi ideoiden kestävyydelle. Tosin en taida ajatella tuosta asiasta niin vakavasti kuin monet muut, jotka tuntuvat odottavan ideoidensa kanssa vuosikymmenen, kun haluavat olla aivan varmoja että jaksavat katsella sitä kuvaa ikuisesti. Ihan kuin tuollaista asiaa voisi koskaan ennustaa. Ottaisivat vain sen kuvan, sitten se olisi siinä, osana sitä ihmistä. Joinakin päivinä siitä varmaan pitäisi vähemmän kuin toisina, mutta niinhän se on kaikkien ruumiinosien kanssa, tai vaikka hiusten. 

Omani ovat tänään hyvin. Kampaaja, jolla kävin viisi vuotta, lopetti, joten kävin eilen kokeilemassa taas yhtä uutta paikkaa. Olen tyytyväinen; jostain syystä kampaajat eivät edes pyydettäessä halua leikata naisoletettujen asiakkaiden hiuksia sillä tavalla kuin leikkaavat miesten hiukset, vaan olettavat, että naiset haluavat aina vähän enemmän ja erikoisempaa ja monimutkaisempaa ja tarkempaa. No minä en halua ja eilinen kampaaja kerrankin ymmärsi tämän. Kiittelin vuolaasti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti