pioni

pioni

torstai 13. huhtikuuta 2017

Kasvohoito

Kävin toisen kerran elämässäni kosmetologilla. Ensimmäinen kerta oli ylioppilaaksi päästessä, kun kävin (jostain ihmeen syystä) meikattavana. Nyt tehtiin perusteellinen ihonpuhdistus. Oli ehkä aikakin. Tulokset näkyvät kuulemma kunnolla muutaman päivän kuluttua, ennen sitä kaikki lika ja kuona nousee ihon pintaan. Saan pääsiäiseksi finninaaman syömättä yhtään suklaamunaa.

Minä ja lapsi lähdemme äitini luo kolmeksi päiväksi. Yritän ehtiä sekä lepäämään että hoitamaan valmiiksi kevään (melkein) viimeiset koulutyöt. Oikeasti varmaan lähinnä kyttään naamaani peilistä ja yritän nähdä niitä kasvohoidon tuloksia.

Vanhempieni näkemiseen liittyy vieläkin monenmoista ahdistusta, joskin ei enää nykyään niinkään itseeni liittyvää, se taidettiin käsitellä terapiassa niin läpikotaisin että olen päässyt siitä jokseenkin yli. Sen sijaan nyt ahdistaa lapsen puolesta. Sitä haluaisi niin tarkkaan valikoida millaisten vaikutusten piirissä mukula saa kasvaa. Sitä toivoo, että omat sukulaiset olisivat siinä suhteessa "turvallista" seuraa, mutta näin ei vain aina ole. Katsotaan nyt, miten pääsiäisemme sujuu.

Tähän loppuun voi jokainen kuvitella haluamansa muna- tai tipuaiheisen vitsin, jos sellaisista tykkää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti