pioni

pioni

maanantai 25. huhtikuuta 2016

Tutuille vaiti ja vieraille hiljaa

Töitä tuli vielä noin 40 tuntia lisää. Järkyttävää paperisotaahan tämä tietää, mutta jospa euroja jäisi käteen edes muutama enemmän kuin täysin työttömänä kuukautena.

Lapsen päiväkotiryhmän vanhempien sähköpostilistalla tapahtuu. Yksi vanhempi on niin innokas järjestämään lasten päiviin tekemistä (kaupungin omat resurssit ovat vähissä, joten päiväkoti ei yleensä vastusta, jos vanhemmat vaikkapa keräävät keskuudestaan pienen kolehdin jonkun kivan retken tekemiseen), että muilla on jo vaikeuksia pysyä perässä. Nyt kyseinen vanhempi on - ilmeisesti yksinään - suunnitellut vappuriehaa, joka vaatii useiden eurojen panostusta jokaiselta perheeltä ja joka sisältää vielä lisäksi elementtejä, joiden en millään usko olevan kaikkien mielestä ns. ok. Haluaisin kovasti kirjoittaa postilistalle vastineen ja kyseenalaistaa koko suunnitelman, mutten uskalla. En minä halua olla yksin hankala, tai haastaa riitaa puolitutun, sanavalmiin henkilön kanssa. Olen siis hiljaa. Ja kiehun.

Jotta en ajattelisi koko ajan rahaa, työttömyyttä, tulevaisuuden toivottomuutta ja tämän maan matkaa kohti tuhoa, leijailen taas musiikin mukana muihin maailmoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti