pioni

pioni

maanantai 18. toukokuuta 2015

Keveämpiä mietteitä

Maksoin neljä laskua. Kylläpäs tuntuu hyvältä.Varsinkin kun tilille jäi vielä parikymppiä. Ei se toki mitään ylimääräistä ole sekään.

Sohvakuumeeni alkaa hipoa sietämättömyyden rajoja. Tai sietämätöntä on kai lähinnä keskeneräisyys, joka nyt tässä tapauksessa reaalistuu sohvan puuttumisena. Olen jo valinnut sopivan matonkin uuden soffan kaveriksi ja taidetta (no, "taidetta") seinälle sen yläpuolelle. Kun saan nuo kaikki hankittua, pidän kyllä kemut. Vaikka kuka niihin muka tulisi?

Aamupäivällä melkein osuin parvekkeelle samaan aikaan auringonpaisteen kanssa. Ei paniikkia, toinen pilvi kiirehti auringon eteen noin kaksi sekuntia myöhemmin. En ole siis vieläkään saanut juoda yhtäkään kahvikupillista aurinkoisella parvekkeella. Eilen olin maailman huonoin naapuri ja pesin polkupyöräni parvekkeella runsaalla vedellä läträten, vaihdoin kesärenkaat ja irrotin vanhat ketjut. Tänään kiinnitin uudet ketjut sekä renkaat paikoilleen. Polttelisi kovin lähteä lenkille, mutta tänään en viitsinyt, kun lupasivat sadetta. Sitä ei tosin ole näkynyt. Ilmatieteen laitoksella taitaa olla jotakin minua vastaan. Huomenna kyllä menen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti