pioni

pioni

maanantai 25. toukokuuta 2015

Kun aurinkokaan ei paista, saa kai ottaa päiväunet?

Väsyttää. Öisin ei oikein ole väsyttänyt. Herään tuntikausiksi keskellä yötä ja illallakin nukahtaminen kestää ja kestää. Sitten luen puhelimesta intternettiä ja virkistyn lisää. En osaa. Mutta mietin, johtuuko tämä niistä kolmesta lääkkeettömästä päivästä. Nimittäin minähän valvoin samaan tapaan silloin loppuvuonna, kun aloitin lääkityksen.

Kissat saavat aina nukuttua (ellei ole suoria ulkoisia häiriötekijöitä). Touhuavat ja pesevät itseään hetken, sitten löytävät hyvän asennon ja mahtuvat juuri täydellisesti peitonmutkaan, missä pysyvät unten mailla tuntikausia. Olen kade.

Meillä oli O:n kanssa mukava viikonloppu. Olin kyllä unohtanut, että on helluntai ja kaupat ovat kiinni, joten eilen oli jo pakko leipoa itse leipää. Onneksi sekään ei niin kovin epämukavaa puuhaa ole. Siivouspäivän kirppistely oli menestys sikäli, että löysimme yhteensä 2,50 eurolla monta asiaa: betoniauton, veneen, kassillisen leikkihedelmiä ja -vihanneksia, pillin (erittäin äänekkään, hukkui mystisesti melkein heti), shortsit, helmet, kaksi voiveistä ja seinälle ripustettavan telineen kukalle. Kaksi viimeistä kohtaa olivat minulle ja muut lapselle. Bonuksena löysin vielä eilen vastapäisen talon kevätsiivousroskalavalta hyväkuntoisen retrokkaan peilikaapin, jolle meillä ei toki ole käyttöä, mutta joka sopii hienosti koristamaan kirjahyllynpäällistämme. No nyt on viimeistään pakko lisätä se tavarat-tagi. Onko väärin innostua näin kovin tavaroista? Rankaisin kyllä heti itseäni laittamalla lisää tavaraa myös myyntiin nettikirpputorille.

Kyynärpäässäni on jotakin kutiavaa, mikä vaikuttaa hyönteisen pistolta tahi puremalta. Olin taas unohtanut, että kesässä on tämäkin puoli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti