pioni

pioni

torstai 2. heinäkuuta 2015

Ihmisten seurassa on toisinaan mukavaa

Helle saapui. Iltapäivällä teki vähän mieli valittaa että on liian kuuma, mutta en viitsinyt sitten kuitenkaan, vaan loikoilin sen sijaan parvekkeen lattialla auringonläikässä. Meillä kotona sisällä on ainakin toistaiseksi ihan siedettävä lämpötila, ja täältä ei juurikaan ole pakko poistua. Kävin kyllä aamupäivällä saamassa kaverilta raparperiä sekä lisäksi vielä kirpputorilla ja hakemassa itselleni pitsan. Loikoilun lisäksi olen sittemmin vain katsonut televisiota ja jumppaillut. Punnerruksissa palasin yhdeksän sarjaan ja aion nyt pysyä siinä muutaman päivän, ettei se lihas taas kipeytyisi. Lisäksi olen alkanut tehdä vatsalihasliikkeitä sekä rintalihas- ja hartialiikkeitä. Jospa kumarainen ryhtini vähän edes suoristuisi.

Eilen olin ilahduttavan aktiivinen. Heti aamupäivällä kävin pyöräilemässä (ja totesin olevani aivan rapakunnossa, mutta ei se mitään). Illalla lähdin ekstempporee parin siiderin äärelle juhlistamaan erään opiskelutoverini uutta opiskelupaikkaa (tunnen varmaankin suunnilleen yhtä paljon sellaisia ihmisiä, joilla on vähintään kaksi ammattia, kuin heitä joilla on "vain" yksi - se on kai ns. nykyaikaa). Ilta oli mukava: paikalla olimme minä, tuo toverini sekä kaksi hänen miespuolista kaveriaan, joihin nähdäkseni suhtauduin ihan asiallisesti miespelostani huolimatta. Olen juuri nyt oikein ylpeä sosiaalisuudestani ja iloinen siitä, että minulla oli oikeasti hauskaa, sellaisen "tulipahan käytyä" -olon sijaan.

Yksinoloani on jäljellä vielä kaksi kokonaista päivää, joille en ole tehnyt mitään suunnitelmia. Yritän kovasti saada itseni pyörän päälle (kun eilenkin ajaminen oli noin 98-prosenttisesti hauskaa, en tajua miten lähteminen voi silti olla näin vaikeaa). Huomenna kaupunki täyttyy epämääräisistä hyypiöistä, jotka tulevat nauttimaan Ruissalossa soitettavasta rokkenrol-musiikista ja siihen liittyvästä oheistunnelmasta. Pitää siis muistaa pyöräillä päinvastaiseen suuntaan. Sikäli kun jaksan liikauttaa sormea enempää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti