pioni

pioni

perjantai 17. heinäkuuta 2015

Mansikoita

Mielenkiintoinen henkilö on mielessäni rasittavan paljon. En haluaisi olla näin helppo. Haluaisin myös saada keskityttyä muihin asioihin, kuten ostoslistan tekoon tai Kymmenen uutisiin. Ei puhettakaan.

Sain tänään mahani sekaisin mansikoilla ja kermavaahdolla (vaikka mansikoiden maku ei ole hajuaistivammani jälkeen ollut entisellään). Pitäisi suosiolla siirtyä kokonaan kasvimaitotuotteisiin. Yläasteikäisenä olin kahtena kesänä töissä mansikanpoimijana. Palkka oli tietysti olematon, mutta marjatilalla sai majoittua ilmaiseksi pimeässä aitassa, jossa pystyi oleskelemaan vain useisiin vaatekerroksiin sonnustautuneena, makuupussin sisällä. Ensimmäisenä kesänä minä ja kaverini kestimme kolmisen viikkoa, toisena vähemmän. Noilta kesiltä jäi paljon mukaviakin muistoja, mutta liiallisen mansikansyönnin aiheuttama jatkuva ripuli ei ole niistä mukavin. Se hankaloitti työntekoa, muttei ilmeisesti tarpeeksi, että marjojen popsimisen olisi saanut lopetettua. Ihanaa, että on tullut tehtyä kaikkea tuollaistakin pöhköä.

Lomailu lapsen kanssa on mennyt nopeammin kuin olin pelännyt. Tai ehkä on vain niin, että olen hallinnut hermoni jotenkin paremmin kuin mihin luulin pystyväni. Suuri apu on ollut siitä, ettei tässä kuussa ole tarvinnut miettiä jatkuvasti rahan puutetta. Kuun loppua kohti laskuja alkaa kyllä tipahdella postiluukusta ja kaikista mahdollisista sähköisistä tuuteista. Pitäisi kai tehdä jotakin työnhaun eteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti