pioni

pioni

torstai 9. heinäkuuta 2015

Torstaitörinät

Olen taantunut haitallisiin ajatusmalleihin, jollaisia pyörittelin päivittäin, kun olimme TT:n kanssa pari. Eilen ruokakaupassa ärsyynnyin, kun minun odotettiin suunnittelevan yksin seuraavien kolmen päivän ruokailut, mutta en ilmaissut ärsyyntymistäni suoraan. Alkuviikolla halusin jumpata, mutten TT:n nähden, joten jätin koko jumpan tekemättä. Aloin ajatella asiaa ja tajusin ettei sen niin kuulu mennä. Joten eilen illalla jo jumppasin, ja äsken taas. Jaksan tehdä kolme yhdeksän punnerruksen sarjaa. Lisäsin eilen jumppaani pakaraliikkeet. En uskonut, että tulokset näkyisivät mitenkään ulospäin vielä pitkiin aikoihin, mutta oikeastaan jo viime viikonloppuna huomasin kyllä, että ryhtini on suoristunut vähän ja sen seurauksena vatsakin näyttää litteämmältä. Ihan mukavaa. Joka tapauksessa mitä tulee yhteiseloon eksän kanssa, tämä viikko on kyllä minun osaltani vahvistanut sitä tunnetta, että ero oli oikea ratkaisu (ei tämä läpeensä hirveää ole, mutta minussa tulee esiin puolia joista en tykkää).

Muuta ajankohtaista (kirjoittamiseen keskittyminenkin on jotenkin hankalan tuntuista TT:n ollessa täällä, joten en jaksa alkaa miettimään tekstin rakennetta ja sujuvuutta; ranskalaiset viivat to the rescue):
- meillä on sohva, SE sohva. Se tuli eilen. Se saattaa olla vähän liian iso olohuoneeseemme, mutta kyllä tämä saadaan toimimaan. Olen rakastunut, sohvassa on ihanat nurkat joihin voi käpertyä. Ei hätää, kuvia sohvasta tulee jossain vaiheessa blogiin aivan väistämättä.
- lauantaina menen katsomaan stand uppia opiskelukaverin kanssa, odotan innolla.
- tänään kampaajalla olin rohkea ja ajelutin takaraivonkin lyhyeksi. Nyt on tukkaa vain päälaella. Ihana kesäpää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti