pioni

pioni

torstai 12. helmikuuta 2015

FBO

Muistaakohan kukaan enää tuota termiä? No, nyt se on joka tapauksessa virallistakin virallisempaa eli Facebook Official: poistin profiilistani tiedon parisuhteesta. Tuntuu aika kurjalta, olihan se yli kuusi vuotta siinä ollut. Muutenkin tällä viikolla mieleen ovat nousseet taas suhteen ja puolison hyvät puolet ja ne asiat, joita tulen mitä todennäköisimmin ajoittain kaipaamaan. On niitäkin kyllä aika pitkä lista.

Huomenna vien lapsen viimeistä kertaa päiväkotiin tästä asunnosta, sillä ensi viikolla on talviloma. Huomaan kaipaavani elämänmuutokseen liittyville kirjoituksille sopivaa yleistunnistetta, joten lisään listaani muutos-tunnisteen.

Tämän jännittävämpiä tapahtumia ei nyt ole raportoitavaksi. Aika menee (hitaasti etenevän) pakkaamisen ohella itsesäälissä piehtarointiin ja jälleen kerran sen pohtimiseen, mistä sitä rahaa saa. Tällä viikolla ei ole työpaikkalistauksissa ollut vielä yhtäkään paikkaa, jota olisin voinut hakea. Tai hakeahan voi aina, mutta olen nyt kuitenkin jättänyt välistä sellaiset työpaikat, joissa jo ilmoituksen perusteella on esimerkiksi minulle sopimattomat työajat. Tuleekohan töiden suhteen joskus parempi aika?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti