pioni

pioni

sunnuntai 21. tammikuuta 2018

Success

Alan vähitellen hahmottaa, miksi yksinhuoltajia pidetään jotenkin viallisina. Neuvottelin lapsen kanssa pitkällisesti siitä, voiko ja uskaltaako hän jäädä yksi kotiin katsomaan lastenohjelmaa ehkä noin kymmeneksi minuutiksi, kun minä vien nettikirppiksellä myymäni hyllyn alakertaan ja sovittuun aikaan luovutan sen ostajalle heti tämän kurvattua paikalle autollaan. Lapsi oli rohkealla mielialalla, joten sovimme että hän jää sitä ohjelmaa katsomaan. Minä raahasin hyllyn (joka ei mahtunut hissiin mutta oli onneksi kevyehkö) alas viisi kerrosta ja jäin vierasparkin viereen odottelemaan ostajaa, jota ei sitten kuulunutkaan paikalle. Vajaan kymmenen minuutin päästä päätin käydä hakemassa lapsen jatkamaan odottelua kanssani. Rappukäytävään päästessä siellä raikui jo lapsen paniikkihuuto ja monista asunnoista oli tullut ihmisiä käytävään katsomaan, mistä on kysymys. Kymmenen minuuttia oli siis sittenkin liikaa ja nyt minä näytän lapsen heitteillejättäjältä.

Lasua odotellessa.

Ostaja ei muuten ikinä tullut hyllyänsä hakemaan eikä myöskään jaksanut ilmoittaa, ettei aio tulla. Minä sitten pidän Facebook-kirppiksistä.

1 kommentti:

  1. Hello, I’m Keith Burns, From Chicago, I want to give a testimony on how Dr. AGBOMIAN cured my Herpes, I was diagnosed with the virus, I contacted him base on the testimonies I saw about him on the Internet, so I contacted him and he did the Work and I was cured by him, so i urge you to contact him he can also cure you… contact him via email on Dragbomianherbalcured77@gmail.com or Whatsapp or call he +2347046375902

    VastaaPoista