pioni

pioni

perjantai 8. joulukuuta 2017

Kahvit

Kävin treffeillä. Tai sanotaan nyt että kahveilla, koska treffit kuulostaa jotenkin siltä, että olisi pitänyt olla jotain romanttista ilmassa, ja sellaisesta taitaa olla turha minun kohdallani haaveilla, olen lähtökohtaisesti sen verran kyyninen ihminen. Kahvikumppani vaikutti kyllä aika mukavalta. Löytyi yhteisiä puheenaiheita pariksi tunniksi siitä huolimatta, että kiinnostuksenkohteemme tuntuvat olevan aika erilaisia. Eipä tuosta nyt oikein muuta osaa sanoa tässä vaiheessa. Ei siis ollut mitään maagista kipinöintiä, mutta voisin minä uudestaankin lähteä jos kutsu kävisi.

Työharjoittelu päättyi. Sain pelkkää kiittävää palautetta, mistä tuli hyvä mieli. Nihkeän alun jälkeen kaikki menikin siis aika hyvin ja jakso oli sillä tavalla antoisa, että tunnen oikeasti kehittyneeni niissä asioissa, missä pitikin kehittyä.

Sitten kävin uimassa ensimmäistä kertaa neljään viikkoon ja totesin olevani rapakunnossa, kuten odottaa saattoi. Pakotin itseni räpiköimään kilometrin ja sitten istuin puoli tuntia saunassa (siinä jossa on lempeämmät löylyt).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti