pioni

pioni

perjantai 15. joulukuuta 2017

Läikkyy

Nukuin viime yönä ehkä kolme tuntia hyvin ja sitten neljä tuntia jotenkuten tai en ollenkaan. Eilen tuli Tinderissä ns. mätsi (yök) erittäin mielenkiintoisen oloisen henkilön kanssa. Semmoisen, että oikein semmoinen läikähdys tapahtui sisällä, mikä on kyllä erittäin harvinaista. (Läikähdys on kyllä oikeastaan todella outo sanavalinta, mutta ei tule nyt parempaakaan mieleen.) Illalla ennen petiin nmenoa laitoin sille viestin, joten luonnollisesti mieli keskittyi jännittämään mahdollisen vastauksen saapumista (jota ei vielä ole tullut, yhyy) ja nukahtaminen oli vaikeaa. Kun uni viimein oli saapunut, niin saapui myös lapsi viereen nukkumaan ja kolistelemaan kyynärpäitään minun kylkiluihini ja leukaani. Sitten alkoi aivan jumalaton kissaralli. Pitkästä aikaa on tarvinnut tällä viikolla käyttää suihkupulloa yön pahimpien metelöintien rauhoittamiseen. Nyt meno jatkui aamukuuteen, jolloin mietin, että kohtahan tästä jo pitää nousta joten voisi nousta saman tien, mutta sitten kuitenkin jotenkin nukahdin ja olin aivan naatti herätyksen soidessa.

Siispä vietyäni lapsen hoitoon toimin kuten huono vanhempi toimii ja menin takaisin nukkumaan. Oli ehkä kolmas kerta ikinä, joten ehkä minä en ole vielä aivan maailman huonoin.

Sitten kävin viemässä tavaraa SPR:n myymälään, ja uimassa, ja ruokakaupassa noin miljoonan muun ihmisen kanssa. Hyvin ehti kaiken, ja vielä juoda kahvit päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti