pioni

pioni

perjantai 23. tammikuuta 2015

Sarjanarkkarin väsynyt aamupäivä

Olenko muistanut mainita, että True Detective on loistosarja? Ai olen, no hyvä. Tämän viikon annoksesta nautin ensimmäisen puolikkaan viime yönä, kun en saanut nukuttua yhden ja viiden välillä. Toista puolta säästelin sentään aamuun asti. Viikon päästä ovatkin vuorossa jo tuotantokauden viimeiset kaksi osaa, sitten pitää harjoitella irti päästämistä.

Vastaus kysymykseen "Mistä sitä rahaa saa?" on: äidiltä, ainakin lainaan. Eilen tulin siihen tulokseen, että lainaa on pakko pyytää ja rohkaistuin soittamaan, vaikka oikeastaan en olisi halunnut kertoa äidille erosta vielä, kun pelkäsin vähättelevää vastausta tai mitäs minä sanoin -asennetta. Keskustelu ei kuitenkaan ollut niin paha kuin olin odottanut, äiti kyseli lähinnä käytännön asioita ja oli jotenkin helpottavaa kun sain puhua niistä jollekin. Ja laina takuuvuokraa varten siis järjestyi. Puoliso oli myös kertonut erosta omalle äidilleen eilen. Anoppi oli sanonut, ettei hänkään sentään sokea ole, oli siis jo tiennyt ettei meillä kovin hyvin mene. Joka tapauksessa nyt on ne vaikeimmat kertomiset hoidettu, kai. Tänään sattuikin Hesarissa olemaan juttu eroon liittyen. Ei kovin kummoinen juttu itsessään, mutta antoi jonkinlaista vahvistusta kuitenkin siihen oloon, että olen tekemässä oikein.

Seuraavaksi pitäisi mennä vintille inventoimaan myytäviä ja säilytettäviä tavaroita ja edellisestä muutosta säästettyjä pahvilaatikoita ja kuplamuoveja. Tämän talon vintti on sokkeloinen, hämärä ja vähän pelottava, lisäksi siellä on kylmä. Se ei varsinaisesti kutsu hengailemaan. Pelkään aina että jonkun kulman takana roikkuu hirttäytynyt ihminen tai jotain muuta yhtä romanttista. Nyt kun kirjoitin tuon, en taidakaan kiirehtiä sinne vielä tänään.

Voisin sen sijaan yrittää ottaa päiväunet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti